Blog

Om deze reden is Chantal Janzen super trots op haar zoontje

Chantal Janzen maakt deel uit van het presentatietrio voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam Ahoy. Dit werd woensdag bekendgemaakt maar dit moest de presentatrice nog een aantal weken voor zich houden…

Begin november kreeg ze het nieuws te horen en alleen een klein groepje wist er vanaf. Één daarvan was haar 10-jarige zoontje James. Het jochie heeft het voor elkaar gekregen om deze weken gewoon keurig zijn mond te houden. Dit is de reden waarom zij natuurlijk heel trots is op haar jochie. Op Instagram Stories deelt ze een selfie met James waarbij ze schrijft: “De liefste, leukste, beste 10 jarige geheimhouden van de wereld”.

AVROTROS maakte woensdag de drie namen bekend die in mei het Eurovisiesongfestival in Rotterdam Ahoy gaan presenteren. Dit zijn namelijk Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit. De laatste is even uit de running vanwege gezondheidsproblemen. Ondanks dat Chantal onder contract staat bij RTL heeft ze het dus toch voor elkaar gekregen om het festival te mogen presenteren.

“Ik hoefde er helemaal niet over na te denken. Ik heb er onwijs veel zin en ik vind het een onwijze eer”, zei Chantal. Edsilia is het daar roerend mee eens. “Super.” Jan, die vanwege gezondheidsklachten tot het eind van het jaar rust neemt, reageerde aan de telefoon even enthousiast als zijn vrouwelijke collega’s. “Het songfestival is het mooiste compliment dat je dan krijgt, eigenlijk in je schoot geworpen. Dat dit dan iets is waar je op mag focussen volgend jaar, dat is enorm eervol.”

Chantal moest natuurlijk Peter voor goedkeuring vragen en dat ging ongeveer zo: “Peter van der Vorst belde en vertelde dat hij me graag wilde uitlenen”, blikte ze terug op het telefoongesprek dat ze begin vorige maand had. “Ik hoefde er helemaal niet over na te denken.” Fantastisch toch? Wij feliciteren Chantal met deze mooie kans!